Susan Field
Data urodzenia: 2005-03-19

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
5.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 1999 Pani Warne (gościnnie)
7.4 1998 Laundry Supervisor
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Emily Beavis (gościnnie)
6.0 1997 Grace Cole (gościnnie)
7.6 1994 Pani Brach
8.7 1989 (gościnnie)
7.7 1987 Pan Bannister
7.4
Dempsey i Makepeace na tropie
Dempsey & Makepeace
1985 Kwiaciarka (gościnnie)
0.0 1984 Kobieta w parku (gościnnie)
0.0 1984 Kierowca (1986) (gościnnie)
8.1
Klejnot w koronie
Jewel in the Crown, The
1984 Przełożona pielęgniarek
0.0 1980 Daisy
0.0 1979 Pani Monger
1.0 1975 (gościnnie)
0.0 1968 Pani Frush (gościnnie)
0.0 1966 Pani Vincent
8.8 1964 Rose Cullen
4.7 1955 Bertha (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Susan Field filmy Susan Field najlepsze filmy Susan Field zdjęcia Susan Field galeria Susan Field biografia Susan Field nominacje Susan Field nagrody i wyróżnienia Susan Field filmografia Susan Field aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.