Susan Blu
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.4 2008 Howie / Chłopiec / Łasica (gościnnie)
7.3 2003 Howie / Chłopiec / Łasica (gościnnie)
7.9
Kosmiczne wojny
Beast Wars: Transformers
1996 Howie / Chłopiec / Łasica (gościnnie)
7.6
Magiczny Autobus
Magic School Bus, The
1994 Howie / Chłopiec / Łasica (gościnnie)
7.3
Gdzie jest Wally?
Where's Waldo?
1991 Howie / Chłopiec / Łasica (gościnnie)
6.6 1991 Howie / Chłopiec / Łasica (gościnnie)
8.6 1991 Howie / Chłopiec / Łasica (gościnnie)
7.5
Przygody Animków
Tiny Toon Adventures
1990 Howie / Chłopiec / Łasica (gościnnie)
8.0
Simpsonowie
The Simpsons
1989 Howie / Chłopiec / Łasica (gościnnie) (głos)
7.7
Drużyna RR
Chip 'n Dale Rescue Rangers
1989 Howie / Chłopiec / Łasica (gościnnie)
7.7
Kacze opowieści
DuckTales
1987 Howie / Chłopiec / Łasica (gościnnie)
8.5 1987 Howie / Chłopiec / Łasica (gościnnie)
7.5 1987 Howie / Chłopiec / Łasica (gościnnie)
7.9
Kucyki i przyjaciele
My Little Pony and Friends
1986 Howie / Chłopiec / Łasica (gościnnie)
5.8
Dzieciństwo Flintstonów
Flintstone Kids, The
1986 Howie / Chłopiec / Łasica (gościnnie)
10.0 1986 Howie / Chłopiec / Łasica (gościnnie)
7.6
13 demonów Scooby Doo
13 Ghosts of Scooby-Doo, The
1985 Howie / Chłopiec / Łasica (gościnnie)
7.2
Yogi, łowca skarbów
Yogi's Treasure Hunt
1985 Howie / Chłopiec / Łasica (gościnnie)
7.5 1985 Howie / Chłopiec / Łasica (gościnnie)
9.0 1985 Howie / Chłopiec / Łasica (gościnnie)
7.8
Transformery
Transformers
1984 Howie / Chłopiec / Łasica (gościnnie)
8.6 1982 Howie / Chłopiec / Łasica (gościnnie)
7.1 1982 Howie / Chłopiec / Łasica (gościnnie)
7.3
Nieustraszony
Knight Rider
1982 Howie / Chłopiec / Łasica (gościnnie)
8.1
Smerfy
Smurfs
1981 Howie / Chłopiec / Łasica (gościnnie)
7.3
Scooby i Scrappy-Doo
Scooby-Doo and Scrappy-Doo
1979 Howie / Chłopiec / Łasica (gościnnie)
7.5 1977 Howie / Chłopiec / Łasica (gościnnie)
7.3 1973 Howie / Chłopiec / Łasica (gościnnie)
2.3 1972 Howie / Chłopiec / Łasica (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Susan Blu filmy Susan Blu najlepsze filmy Susan Blu zdjęcia Susan Blu galeria Susan Blu biografia Susan Blu nominacje Susan Blu nagrody i wyróżnienia Susan Blu filmografia Susan Blu aktor Susan Blu reżyser
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.