Sunnyi Melles
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
3.0 2010 Matka Eriki
0.0 2009 Sigrid
7.0
Zniknięcie Julii
Giulias Verschwinden
2009 Alessia
10.0 2009 Barbara Krupp (56 - 70 lat)
7.1
Afryka, moja miłość
Afrika, mon amour
2007 Lidia
10.0 1998 Helen Wieberg / Elaine Schreder / Lea Theissen / Sabine Stiler (gości
7.2
Komisarz Rex
Kommissar Rex
1994 Beatrix (gościnnie)
0.0 1990 Norma Desmond
0.0 1988 Regula(gościnnie)
0.0 1988 Caroline
7.0 1978 Dr Britta Rehberg (gościnnie)
6.2 1974 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Sunnyi Melles filmy Sunnyi Melles najlepsze filmy Sunnyi Melles zdjęcia Sunnyi Melles galeria Sunnyi Melles biografia Sunnyi Melles nominacje Sunnyi Melles nagrody i wyróżnienia Sunnyi Melles filmografia Sunnyi Melles aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.