Sung Kang
Data urodzenia: 1972-04-08
Miejsce urodzenia: Gainesville, Georgia, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.9
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Jang (gościnnie)
0.0 2011 Jang (gościnnie)
7.6 2011 Jang (gościnnie)
0.0 2011 Jang (gościnnie)
6.5
Ninja zabójca
Ninja Assassin
2009 Jang (gościnnie)
7.2 2009 Jang (gościnnie)
7.1
Nieustraszony
Knight Rider
2008 Jang (gościnnie)
6.2
Raport o zagrożeniach
Threat Matrix
2003 Jang (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Jang (gościnnie)
7.5 2002 Vince Kuramoto (gościnnie)
7.3 2002 Lee Choy (gościnnie)
8.2
Świat gliniarzy
Shield, The
2002 Jang (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Jang (gościnnie)
7.3 2001 Jang (gościnnie)
4.8
Przyjaciółki
Girlfriends
2000 Jang (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Jang (gościnnie)
7.7 1998 Jang (gościnnie)
7.5
Paragraf 187
One Eight Seven
1997 Jang (gościnnie)
7.6 1993 Jang (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Sung Kang filmy Sung Kang najlepsze filmy Sung Kang zdjęcia Sung Kang galeria Sung Kang biografia Sung Kang nominacje Sung Kang nagrody i wyróżnienia Sung Kang filmografia Sung Kang aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.