Sue Johnston
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.0 2010 Betty (1980s)
8.2
Mała Dorrit
Little Dorrit
2008 Affery Flintwinch
7.0
Panie z Clatterford
Jam & Jerusalem
2006 Sal Vine
10.0 2006 Brenda (gościnnie)
7.4 2004 (ona sama)
8.2
Ostre cięcie
Cutting It
2002 Caroline Ferraday (gościnnie)
10.0 2000 Pani Betts
8.6
Seks, frytki i rock n'roll
Sex, Chips & Rock n' Roll
1999 Irma Brookes
10.0
Rodzina Royle
Royle Family, The
1998 Barbara Royle
5.0 1998 Val Rutland
9.0 1997 Detektyw nainspektor Kate Grisham
7.6
Orkiestra
Brassed Off
1996 Vera
5.0 1996 Lyn
0.0 1993 Grace Robbins
0.0
Luv
1993 Therese Craven
10.0
Żegnaj okrutny świecie
Goodbye Cruel World
1992 Barbara Grade
0.0 1990 Ruth Parry, administrator (1992-1995)
9.5 1982 Sheila Grant Corkhill (1982-1990)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Sue Johnston filmy Sue Johnston najlepsze filmy Sue Johnston zdjęcia Sue Johnston galeria Sue Johnston biografia Sue Johnston nominacje Sue Johnston nagrody i wyróżnienia Sue Johnston filmografia Sue Johnston aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.