Stuart Rudin
Data urodzenia: 1941-12-16
Miejsce urodzenia: Vancouver, Waszyngton, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
4.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.2 2010 Mężczyzna (gościnnie)
6.5
Weronika postanawia umrzeć
Veronika Decides to Die
2009 Mężczyzna (gościnnie)
7.4
Prawo i porządek: Zbrodniczy zamiar
Law & Order: Criminal Intent
2001 Mężczyzna (gościnnie)
7.7 2000 Mężczyzna (gościnnie)
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 Gaduła (gościnnie)
7.8
Brygada ratunkowa
Third Watch
1999 Mężczyzna (gościnnie)
7.6
Seks w wielkim mieście
Sex and the City
1998 Mężczyzna (gościnnie)
8.4 1994 Mężczyzna (gościnnie)
8.5
Milczenie owiec
Silence of the Lambs, The
1991 Mężczyzna (gościnnie)
7.2
Co z tym Bobem?
What About Bob?
1991 Mężczyzna (gościnnie)
3.0
Dachy
Rooftops
1989 Mężczyzna (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Stuart Rudin filmy Stuart Rudin najlepsze filmy Stuart Rudin zdjęcia Stuart Rudin galeria Stuart Rudin biografia Stuart Rudin nominacje Stuart Rudin nagrody i wyróżnienia Stuart Rudin filmografia Stuart Rudin aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.