Stuart Pankin
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Patrick (gościnnie)
7.7
Gotowe na wszystko
Desperate Housewives
2004 Patrick (gościnnie)
5.6
Opowieści z Kręciołkowa
Higglytown Heroes
2004 Patrick (gościnnie)
7.2
Świat Raven
That's So Raven
2003 Patrick (gościnnie)
6.0 2001 Patrick (gościnnie)
7.6
Zwariowany świat Malcolma
Malcolm in the Middle
2000 Patrick (gościnnie)
7.4 1999 Patrick (gościnnie)
7.5
Akcja!
Action
1999 Patrick (gościnnie)
8.9
Kolorowy dom
Hughleys, The
1998 Patrick (gościnnie)
7.5 1997 Patrick (gościnnie)
6.6
Dharma i Greg
Dharma & Greg
1997 Patrick (gościnnie)
5.8
Striptiz
Striptease
1996 Patrick (gościnnie)
7.3
Belfer z klasą
Nick Freno: Licensed Teacher
1996 Patrick (gościnnie)
6.4
A teraz Susan
Suddenly Susan
1996 Patrick (gościnnie)
8.0
Świat według Ludwiczka
Life with Louie
1995 Patrick (gościnnie)
8.2
Klinika uniwersytecka
University Hospital
1995 Patrick (gościnnie)
7.2 1995 Patrick (gościnnie)
6.4
Kocham kłopoty
I Love Trouble
1994 Patrick (gościnnie)
5.9
Milczenie baranów
Silenzio dei prosciutti, Il
1994 Patrick (gościnnie)
8.6 1994 Patrick (gościnnie)
0.0 1994 Patrick (gościnnie)
7.2
Szmergiel
Bonkers
1993 Patrick (gościnnie)
2.5 1993 Patrick (gościnnie)
7.3
Animaniacy
Animaniacs
1993 Patrick (gościnnie)
6.0
Strażnik Teksasu
Walker, Texas Ranger
1993 Patrick (gościnnie)
5.8
Włóczęga
Vagrant, The
1992 Patrick (gościnnie)
7.8 1992 Patrick (gościnnie)
7.6 1991 Patrick (gościnnie)
6.8 1991 Patrick (gościnnie)
7.5 1991 Patrick (gościnnie)
5.9
Arachnofobia
Arachnophobia
1990 Patrick (gościnnie)
8.2 1989 Patrick (gościnnie)
7.4
Fatalne zauroczenie
Fatal Attraction
1987 Patrick (gościnnie)
7.0 1987 Patrick (gościnnie)
7.6
Złotka
Golden Girls, The
1985 Patrick (gościnnie)
7.1
Różnice nie do pogodzenia
Irreconcilable Differences
1984 Patrick (gościnnie)
6.4 1984 Patrick (gościnnie)
7.0 1984 Patrick (gościnnie)
9.0 1984 Patrick (gościnnie)
7.3 1984 Patrick (gościnnie)
0.0 1983 Patrick (gościnnie)
8.3 1983 Patrick (gościnnie)
0.0 1982 Patrick (gościnnie)
7.0 1982 Patrick (gościnnie)
8.2 1982 Patrick (gościnnie)
8.3 1982 Patrick (gościnnie)
6.5
Oko za oko
Eye for an Eye, An
1981 Patrick (gościnnie)
10.0 1981 Patrick (gościnnie)
6.8 1981 Patrick (gościnnie)
10.0 1979 Patrick (gościnnie)
7.0 1979 Patrick (gościnnie)
6.2 1979 Patrick (gościnnie)
7.0 1975 Patrick (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Stuart Pankin filmy Stuart Pankin najlepsze filmy Stuart Pankin zdjęcia Stuart Pankin galeria Stuart Pankin biografia Stuart Pankin nominacje Stuart Pankin nagrody i wyróżnienia Stuart Pankin filmografia Stuart Pankin aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.