Stuart Milligan
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.8 2007 Prezydent Richard Nixon (gościnnie)
8.8
Proces norymberski
Nuremberg: Nazis on Trial
2006 Prezydent Richard Nixon (gościnnie)
7.7 2006 Prezydent Richard Nixon (gościnnie)
8.1
Doktor Who
Doctor Who
2005 Prezydent Richard Nixon (gościnnie)
10.0 2001 Prezydent Richard Nixon (gościnnie)
8.4
Millennium Actress
Sennen joyû
2001 Prezydent Richard Nixon (gościnnie)
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Prezydent Richard Nixon (gościnnie)
7.2
Kroniki młodego Indiany Jonesa
Young Indiana Jones Chronicles, The
1992 Prezydent Richard Nixon (gościnnie)
0.0 1991 Prezydent Richard Nixon (gościnnie)
7.0
Akt woli
Act of Will
1989 Prezydent Richard Nixon (gościnnie)
8.2
Mamma Lucia
Fortunate Pilgrim, The
1988 Prezydent Richard Nixon (gościnnie)
7.4
Bogowie dyscypliny
Lords of Discipline, The
1983 Prezydent Richard Nixon (gościnnie)
8.4 1982 Prezydent Richard Nixon (gościnnie)
10.0 1982 Prezydent Richard Nixon (gościnnie)
7.2
Odległy ląd
Outland
1981 Prezydent Richard Nixon (gościnnie)
10.0 1980 Prezydent Richard Nixon (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Stuart Milligan filmy Stuart Milligan najlepsze filmy Stuart Milligan zdjęcia Stuart Milligan galeria Stuart Milligan biografia Stuart Milligan nominacje Stuart Milligan nagrody i wyróżnienia Stuart Milligan filmografia Stuart Milligan aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.