Steven Weisz
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Blair, kierowca limuzyny / Taksówkarz / Szofer Chucka (gościnnie)
7.2
Dyktator
Dictator, The
2012 Blair, kierowca limuzyny / Taksówkarz / Szofer Chucka (gościnnie)
0.0 2012 Blair, kierowca limuzyny / Taksówkarz / Szofer Chucka (gościnnie)
6.6 2012 Taksówkarz (niewymieniony w czołówce)
0.0
Zagubiony czas
Verlorene Zeit, Die
2011 Blair, kierowca limuzyny / Taksówkarz / Szofer Chucka (gościnnie)
0.0 2011 Blair, kierowca limuzyny / Taksówkarz / Szofer Chucka (gościnnie)
5.9 2011 Blair, kierowca limuzyny / Taksówkarz / Szofer Chucka (gościnnie)
10.0
Sylwester w Nowym Jorku
New Year's Eve
2011 Blair, kierowca limuzyny / Taksówkarz / Szofer Chucka (gościnnie)
8.0 2011 Blair, kierowca limuzyny / Taksówkarz / Szofer Chucka (gościnnie)
7.4
Strasznie głośno, niesamowicie blisko
Extremely Loud and Incredibly Close
2011 Blair, kierowca limuzyny / Taksówkarz / Szofer Chucka (gościnnie)
6.5 2010 Blair, kierowca limuzyny / Taksówkarz / Szofer Chucka (gościnnie)
6.3
Dorwać byłą
Bounty Hunter, The
2010 Blair, kierowca limuzyny / Taksówkarz / Szofer Chucka (gościnnie)
8.0
Żona idealna
The Good Wife
2009 Szef policji w Chicago (gościnnie)
7.9
Białe kołnierzyki
White Collar
2009 Agent FBI / Strażnik w banku (niewymieniony w czołówce)
7.7
Plotkara
Gossip Girl
2007 Blair, kierowca limuzyny / Taksówkarz / Szofer Chucka (gościnnie)
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 Gość na imprezie (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Steven Weisz filmy Steven Weisz najlepsze filmy Steven Weisz zdjęcia Steven Weisz galeria Steven Weisz biografia Steven Weisz nominacje Steven Weisz nagrody i wyróżnienia Steven Weisz filmografia Steven Weisz aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.