Steven Vidler
Data urodzenia: 1960
Miejsce urodzenia: Australia

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.4
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2010 Neil Webster (gościnnie)
6.3 2009
7.4
Satysfakcja
Satisfaction
2007 Terence (gościnnie)
8.0 2004 Steven
9.0
Historia Lindy Chamberlain
Through My Eyes
2004 Inspektor Graeme Charlwood
0.0 2002 Gerry Simmons
7.3
Zaginiony świat
Lost World, The
1999 Kapitan Askwith (gościnnie)
7.7
Cienka czerwona linia
Thin Red Line, The
1998 Podporucznik Albert Gore
7.7
Cena życia
All Saints
1998 Marc Foley / Ross Millard (gościnnie)
10.0 1997 Salmon (gościnnie)
6.6
Szczury wodne
Water Rats
1996 Brian Geary (gościnnie)
6.0 1992 Jackson (gościnnie)
10.0 1989 Doug (gościnnie)
8.0 1981 Rod Francis / Philip Dalton (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Steven Vidler filmy Steven Vidler najlepsze filmy Steven Vidler zdjęcia Steven Vidler galeria Steven Vidler biografia Steven Vidler nominacje Steven Vidler nagrody i wyróżnienia Steven Vidler filmografia Steven Vidler aktor Steven Vidler scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.