Steven Tyler
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
9.6 2004 (głos) (on sam) (gościnnie)
6.7
Ekspres polarny
Polar Express, The
2004 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.5
Dwóch i pół
Two and a Half Men
2003 (głos) (on sam) (gościnnie)
8.1 1996 (głos) (on sam) (gościnnie)
8.0
Simpsonowie
The Simpsons
1989 (głos) (on sam) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Steven Tyler filmy Steven Tyler najlepsze filmy Steven Tyler zdjęcia Steven Tyler galeria Steven Tyler biografia Steven Tyler nominacje Steven Tyler nagrody i wyróżnienia Steven Tyler filmografia Steven Tyler aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.