Steven Gilborn
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
10.0 2004 Ojciec Ethana (gościnnie)
8.0
Byle do przodu
Still Standing
2002 Gene Michaels (gościnnie)
5.0
Andy Richter - władca wszechświata
Andy Richter Controls the Universe
2002 Arthur (gościnnie)
7.3
8 prostych zasad
8 Simple Rules... for Dating My Teenage Daughter
2002 Urzędnik (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Abe Golde (gościnnie)
6.1
Ewolucja
Evolution
2001 Sędzia Guilder
8.5 2001 Pan Malvert (gościnnie)
7.5
Jim wie lepiej
According to Jim
2001 Bertram (gościnnie)
6.4
Siostra Betty
Nurse Betty
2000 Blake
7.0 2000 Dr Solomon (gościnnie)
7.6
Zwariowany świat Malcolma
Malcolm in the Middle
2000 Dr Harrison (gościnnie)
7.2
Luzik Guzik
Get Real
1999 Dr Carlisle (gościnnie)
7.5
Akcja!
Action
1999 Irwin Klein (gościnnie)
7.6
Prezydencki poker
West Wing, The
1999 Paul Dearborn (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Pan Dretler (gościnnie)
6.8 1998 Saul Verna (gościnnie)
7.2
Buffy: Postrach wampirów
Buffy the Vampire Slayer
1997 Wujek Rory (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Gavin Bullock (gościnnie)
7.2 1995 Dr Hubbard
8.6
Morderstwo
Murder One
1995 Profesor Simon Adler (gościnnie)
8.0 1995 Nelson Clifford (gościnnie)
8.1 1995 Marty Jackson (gościnnie)
7.0 1995 James Posey (gościnnie)
7.6 1994 Harold Morgan
6.4
Dotyk anioła
Touched by an Angel
1994 Simon (gościnnie)
7.0 1993 Jeffrey Higgins (gościnnie)
7.8
Chłopiec poznaje świat
Boy Meets World
1993 Arthur Kandib, PhD (gościnnie)
6.9
Nowe przygody Supermana
Lois & Clark: The New Adventures of Superman
1993 Gliniarz (gościnnie)
7.2 1992 Dr Brennan (gościnnie)
6.7 1992 Victor Lewis (gościnnie)
7.0
Jego zdaniem, jej zdaniem
He Said, She Said
1991 Ed
8.7 1991 Rabbi Meltzer (gościnnie)
7.3 1991 Pan Finhorn (gościnnie)
7.5 1991 Lucas Addler (gościnnie)
7.5 1990 Jedidiah (gościnnie)
8.0
Życie jak sen
Dream On
1990 Fre (gościnnie)
7.2 1989 Bill Jennings (gościnnie)
7.8
Cudowne lata
Wonder Years, The
1988 Pan Arthur A. Collins (gościnnie)
7.2 1988 Dr Armstrong (gościnnie)
8.5 1986 Herb (gościnnie)
6.3 1986 Leo Kasabian (1991) (gościnnie)
5.7 1986 Prawnik Robert Richards (gościnnie)
7.3 1984 Dr Purcell (gościnnie)
5.8
Niezwykłe zmiany w ostatniej chwili
Enormous Changes at the Last Minute
1983 Philip
8.3 1983 Sam Fletcher
7.7 1968 George

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Steven Gilborn filmy Steven Gilborn najlepsze filmy Steven Gilborn zdjęcia Steven Gilborn galeria Steven Gilborn biografia Steven Gilborn nominacje Steven Gilborn nagrody i wyróżnienia Steven Gilborn filmografia Steven Gilborn aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.