Steven Ford
Data urodzenia: 1956-05-19
Miejsce urodzenia: Waszyngton, Dystrykt Kolumbii, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
5.8
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.6 1998 Technik atomowy
6.9
Baza Pensacola
Pensacola: Wings of Gold
1997 Podporucznik Martin Niles (gościnnie)
6.3
Egzekutor
Eraser
1996 Knoland
7.3
Pan i pani Smith
Mr. & Mrs. Smith
1996 Frank Parker (gościnnie)
6.4
A teraz Susan
Suddenly Susan
1996 Skip (gościnnie)
8.2
Gorączka
Heat
1995 Oficer Bruce
7.0 1995 "Daddy" Dan Austin (gościnnie)
0.0 1994 Willi
6.4
Syreny
Sirens
1993 Dr Paul Ravenson (gościnnie)
6.7
Doktor Quinn
Dr. Quinn, Medicine Woman
1993 Oskarżyciel Meadows (gościnnie)
7.5
Kiedy Harry poznał Sally
When Harry Met Sally...
1989 Joe
5.7 1989 Steve Cause (gościnnie)
0.0 1984 Wes Butler
4.6
Żar młodości
Young and the Restless, The
1973 Andy Richards
7.7 1968 Toby Ritt

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Steven Ford filmy Steven Ford najlepsze filmy Steven Ford zdjęcia Steven Ford galeria Steven Ford biografia Steven Ford nominacje Steven Ford nagrody i wyróżnienia Steven Ford filmografia Steven Ford aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.