Steven Barr
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.5 2007 Kurier-Strażnik (gościnnie)
6.8
Sposób użycia
Rules of Engagement
2007 Kurier-Strażnik (gościnnie)
7.8
Ten sam dzień
Day Break
2006 Kurier-Strażnik (gościnnie)
7.6
Jordan
Crossing Jordan
2001 Kurier-Strażnik (gościnnie)
8.5
Detektywi na tropie
Michael Richards Show, The
2000 Kurier-Strażnik (gościnnie)
7.6
Zwariowany świat Malcolma
Malcolm in the Middle
2000 Kurier-Strażnik (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Ranger (2003) (gościnnie)
7.0 1999 Kurier-Strażnik (gościnnie)
7.6 1999 Kurier-Strażnik (gościnnie)
4.7 1998 Kurier-Strażnik (gościnnie)
8.8 1998 Kurier-Strażnik (gościnnie)
7.8
Dzień jak dzień
Any Day Now
1998 Kurier-Strażnik (gościnnie)
5.7
Piątka nieustraszonych
Team Knight Rider
1997 Kurier-Strażnik (gościnnie)
7.0
Bobby kontra wapniaki
King of the Hill
1997 Kurier-Strażnik (gościnnie)
7.1
Siódme niebo
7th Heaven
1996 Kurier-Strażnik (gościnnie)
6.5
Sabrina, nastoletnia czarownica
Sabrina, the Teenage Witch
1996 Kurier-Strażnik (gościnnie)
7.6
Niebieski Pacyfik
Pacific Blue
1996 Kurier-Strażnik (gościnnie)
7.8
Portret zabójcy
Profiler
1996 Kurier-Strażnik (gościnnie)
8.6
Morderstwo
Murder One
1995 Kurier-Strażnik (gościnnie)
7.0 1995 Kurier-Strażnik (gościnnie)
7.0
Diagnoza morderstwo
Diagnosis Murder
1993 Kurier-Strażnik (gościnnie)
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Kurier-Strażnik (gościnnie)
6.3
Wspomnienia niewidzialnego człowieka
Memoirs of an Invisible Man
1992 Kurier-Strażnik (gościnnie)
8.7 1992 Kurier-Strażnik (gościnnie)
6.7 1992 Kurier-Strażnik (gościnnie)
6.0
Pan Złota Rączka
Home Improvement
1991 Kurier-Strażnik (gościnnie)
7.9
Wojny narkotykowe - Camarena
Drug Wars: The Camarena Story
1990 Kurier-Strażnik (gościnnie)
7.3 1990 Kurier-Strażnik (gościnnie)
7.0 1987 Kurier-Strażnik (gościnnie)
6.3 1986 Kurier-Strażnik (gościnnie)
5.7 1986 Kurier-Strażnik (gościnnie)
7.5
V
1984 Kurier-Strażnik (gościnnie)
9.0 1984 Kurier-Strażnik (gościnnie)
7.3
Detektyw Remington Steele
Remington Steele
1982 Kurier-Strażnik (gościnnie)
7.8 1976 Kurier-Strażnik (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Steven Barr filmy Steven Barr najlepsze filmy Steven Barr zdjęcia Steven Barr galeria Steven Barr biografia Steven Barr nominacje Steven Barr nagrody i wyróżnienia Steven Barr filmografia Steven Barr aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.