Steven Anderson
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Ocena Tytuł

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.8 2011 Dr Marchesi (gościnnie)
0.0 2010 Sędzia Sullivan (gościnnie)
7.0 2007 Sędzia Sullivan (gościnnie)
7.8
Bracia i siostry
Brothers & Sisters
2006 Sędzia Sullivan (gościnnie)
7.7
Gotowe na wszystko
Desperate Housewives
2004 Sędzia Sullivan (gościnnie)
0.0 2004 Sędzia Sullivan (gościnnie)
8.0
Orły z Bostonu
Boston Legal
2004 Sędzia Sullivan (gościnnie)
8.0
Bez skazy
Nip/Tuck
2003 Sędzia Sullivan (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Sędzia Sullivan (gościnnie)
7.9 2002 Sędzia Sullivan (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Sędzia Sullivan (gościnnie)
8.0 2001 Sędzia Sullivan (gościnnie)
7.6
Prezydencki poker
West Wing, The
1999 Sędzia Sullivan (gościnnie)
7.9
Przybysz
Visitor, The
1997 Sędzia Sullivan (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Sędzia Sullivan (gościnnie)
5.0 1996 Sędzia Sullivan (gościnnie)
6.5
Sabrina, nastoletnia czarownica
Sabrina, the Teenage Witch
1996 Sędzia Sullivan (gościnnie)
7.7
Kameleon
Pretender, The
1996 Sędzia Sullivan (gościnnie)
8.2
Klinika uniwersytecka
University Hospital
1995 Sędzia Sullivan (gościnnie)
7.5
Ned i Stacey
Ned and Stacey
1995 Sędzia Sullivan (gościnnie)
7.0 1995 Sędzia Sullivan (gościnnie)
7.5
Bastion
Stand, The
1994 Sędzia Sullivan (gościnnie)
7.0
Diagnoza morderstwo
Diagnosis Murder
1993 Sędzia Sullivan (gościnnie)
7.6 1993 Sędzia Sullivan (gościnnie)
7.3
Pomoc domowa
Nanny, The
1993 Sędzia Sullivan (gościnnie)
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Dr James Parenti (gościnnie)
0.0 1990 Sędzia Sullivan (gościnnie)
7.2 1989 Sędzia Sullivan (gościnnie)
5.7 1989 Sędzia Sullivan (gościnnie)
5.8 1988 Sędzia Sullivan (gościnnie)
7.2 1988 Sędzia Sullivan (gościnnie)
7.9
Star Trek: Następne pokolenie
Star Trek: The Next Generation
1987 Sędzia Sullivan (gościnnie)
7.6 1984 Sędzia Sullivan (gościnnie)
6.8 1981 Sędzia Sullivan (gościnnie)
6.6 1979 Sędzia Sullivan (gościnnie)
7.5 1977 Sędzia Sullivan (gościnnie)
6.1 1975 Sędzia Sullivan (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Steven Anderson filmy Steven Anderson najlepsze filmy Steven Anderson zdjęcia Steven Anderson galeria Steven Anderson biografia Steven Anderson nominacje Steven Anderson nagrody i wyróżnienia Steven Anderson filmografia Steven Anderson aktor Steven Anderson reżyser Steven Anderson scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.