Steve Speirs
Data urodzenia: 1965-02-22
Miejsce urodzenia: Troedyrhiw, Walia, Wielka Brytania
Stan cywilny: żona Julia (od 1989), 2 dzieci

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Strickland (gościnnie)
0.0 2011 Strickland (gościnnie)
7.0 2010 Strickland (gościnnie)
6.8 2008 Strickland (gościnnie)
8.1
Statyści
Extras
2005 Strickland (gościnnie)
8.1
Doktor Who
Doctor Who
2005 Strickland (gościnnie)
0.0 2004 Strickland (gościnnie)
8.8 2003 Strickland (gościnnie)
7.0 1999 Strickland (gościnnie)
7.8 1999 Strickland (gościnnie)
7.2
Szpital Holby City
Holby City
1999 Strickland (gościnnie)
0.0 1997 Strickland (gościnnie)
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Strickland (gościnnie)
7.0 1991 Strickland (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Steve Speirs filmy Steve Speirs najlepsze filmy Steve Speirs zdjęcia Steve Speirs galeria Steve Speirs biografia Steve Speirs nominacje Steve Speirs nagrody i wyróżnienia Steve Speirs filmografia Steve Speirs aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.