Steve Schub
Data urodzenia: Nowy Jork,

Biografia:
Steven Schub urodził się Brooklynie w Nowym Jorku dorastał Berkeley i Piedmont w Kalifornii. W wieku 16 lat uczęszczał do American Conservatory Theater w San Francisco, gdzie jego nauczycielką była aktorka Annette Bening. Latem między ukończeniem szkoły średniej a rozpoczęciem nauki na New York University's Tisch School of the Arts był wolontariuszem w Armii Izraelskiej. W czasie studiów na NYU wyjechał do Izraela, gdzie studiował religię i filozofię na Hebrajskim Uniwersytecie w Jerozolimie. W Izraelu założył zespół punkowy „Jew2” i spotkał perkusistę zespołu „Lynyrd Skynyrd” Artimusa Pyle‘a. Po powrocie do Stanów i ukończeniu studiów na New York University Schub ponownie spotkał Artimusa Pyle‘a, który akurat odszedł z „Lynyrd Skynyrd”. Pyle i Schub polecieli do Jacksonville na Florydzie, gdzie powstał ich zespół „The Fenwicks”, w którym Schub został wokalistą. Schub zagrał w 15 filmach gościnnie w kilku serialach. Nadal występuje w zespole „The Fenwicks”.
6.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.4 2005 CIA Watch Commander (gościnnie)
7.9
Poszukiwani
Wanted
2005 Daryl Hickenlooper (gościnnie)
7.3 2003 Gość #2 (gościnnie)
7.8
Brygada ratunkowa
Third Watch
1999 Barchou (gościnnie)
7.1
W akcie desperacji
Desperate Measures
1998 SWAT in Airduct
8.4
Mściciel
Vengeance Unlimited
1998 Joseph Budnick (gościnnie)
8.5
Więzy
Caught
1996 Danny
6.9
Szpital Dobrej Nadziei
Chicago Hope
1994 Reżyser (1997) (gościnnie)
7.6 1993 Phillip (2000) (gościnnie)
7.4
Ulica Sezamkowa
Sesame Street
1969 Dan the Clarinet Man (1992) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Steve Schub filmy Steve Schub najlepsze filmy Steve Schub zdjęcia Steve Schub galeria Steve Schub biografia Steve Schub nominacje Steve Schub nagrody i wyróżnienia Steve Schub filmografia Steve Schub aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.