Steve Schirripa
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.3 2011 Bobby 'Bacala' Baccalieri
1.7 2009 Bobby 'Bacala' Baccalieri
7.2
Tajemnica Amy
Secret Life of the American Teenager, The
2008 Bobby 'Bacala' Baccalieri
10.0 2004 Bobby 'Bacala' Baccalieri
8.0
Gwiezdne Wrota: Atlantyda
Stargate: Atlantis
2004 Bobby 'Bacala' Baccalieri
8.7 2002 Bobby 'Bacala' Baccalieri
6.8
Agencie, podaj łapę
See Spot Run
2001 Bobby 'Bacala' Baccalieri
7.9
On, ona i dzieciaki
My Wife and Kids
2001 Bobby 'Bacala' Baccalieri
7.3 2001 Bobby 'Bacala' Baccalieri
0.0 2000 Bobby 'Bacala' Baccalieri
8.0
Ed
2000 Bobby 'Bacala' Baccalieri
7.9
Posłaniec
Runner, The
1999 Bobby 'Bacala' Baccalieri
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 Bobby 'Bacala' Baccalieri
7.6 1999 Bobby 'Bacala' Baccalieri
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Bobby 'Bacala' Baccalieri
6.9
Baza Pensacola
Pensacola: Wings of Gold
1997 Bobby 'Bacala' Baccalieri
7.7 1968 Bobby 'Bacala' Baccalieri

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Steve Schirripa filmy Steve Schirripa najlepsze filmy Steve Schirripa zdjęcia Steve Schirripa galeria Steve Schirripa biografia Steve Schirripa nominacje Steve Schirripa nagrody i wyróżnienia Steve Schirripa filmografia Steve Schirripa aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.