Steve Rankin
Data urodzenia: Eureka, Il

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
4.8
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.3 2010 Marszałek Daddo (gościnnie)
7.4
Czysta krew
True Blood
2008 Gordon Pelt (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Jed Stack (gościnnie)
7.3
Ocalić Grace
Saving Grace
2007 Marszałek Daddo (gościnnie)
7.9
Odległy front
Over There
2005 Marszałek Daddo (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Marszałek Daddo (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Marszałek Daddo (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Marszałek Daddo (gościnnie)
7.3 2001 Marszałek Daddo (gościnnie)
7.3 2001 Marszałek Daddo (gościnnie)
7.0 2000 Marszałek Daddo (gościnnie)
7.6
Zwariowany świat Malcolma
Malcolm in the Middle
2000 Marszałek Daddo (gościnnie)
7.4
Diamentowa afera
Blue Streak
1999 Marszałek Daddo (gościnnie)
7.8
Sztorm stulecia
Storm of the Century
1999 Marszałek Daddo (gościnnie)
9.0 1999 Marszałek Daddo (gościnnie)
7.6
Prezydencki poker
West Wing, The
1999 Marszałek Daddo (gościnnie)
7.0 1999 Marszałek Daddo (gościnnie)
7.8
Dzień jak dzień
Any Day Now
1998 Marszałek Daddo (gościnnie)
7.6
Tajemnice Los Angeles
L.A. Confidential
1997 Marszałek Daddo (gościnnie)
7.2
Buffy: Postrach wampirów
Buffy the Vampire Slayer
1997 Marszałek Daddo (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Marszałek Daddo (gościnnie)
6.9
Baza Pensacola
Pensacola: Wings of Gold
1997 Marszałek Daddo (gościnnie)
7.4 1995 Marszałek Daddo (gościnnie)
7.7 1995 Marszałek Daddo (gościnnie)
8.1
Amerykański horror
American Gothic
1995 Marszałek Daddo (gościnnie)
7.6
Zaginiony
Vanishing Son
1995 Marszałek Daddo (gościnnie)
7.0 1995 Marszałek Daddo (gościnnie)
7.1
Przygoda na Dzikim Zachodzie
Adventures of Brisco County Jr., The
1993 Marszałek Daddo (gościnnie)
7.6 1993 Marszałek Daddo (gościnnie)
7.6
Star Trek: Stacja kosmiczna
Star Trek: Deep Space Nine
1993 Marszałek Daddo (gościnnie)
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Marszałek Daddo (gościnnie)
7.6 1989 Marszałek Daddo (gościnnie)
6.8 1988 Marszałek Daddo (gościnnie)
7.2 1988 Marszałek Daddo (gościnnie)
5.7 1987 Marszałek Daddo (gościnnie)
7.9
Star Trek: Następne pokolenie
Star Trek: The Next Generation
1987 Marszałek Daddo (gościnnie)
7.6 1984 Marszałek Daddo (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Steve Rankin filmy Steve Rankin najlepsze filmy Steve Rankin zdjęcia Steve Rankin galeria Steve Rankin biografia Steve Rankin nominacje Steve Rankin nagrody i wyróżnienia Steve Rankin filmografia Steve Rankin aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.