Steve Monroe
Data urodzenia: 1972-10-30
Miejsce urodzenia: Tulsa, Oklahoma, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.2
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.0 2010 Sanitariusz (gościnnie)
1.7 2009 Sanitariusz (gościnnie)
7.8 2007 Irv (gościnnie)
6.9 2005 Sanitariusz (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Sanitariusz (gościnnie)
6.2
Raport o zagrożeniach
Threat Matrix
2003 Sanitariusz (gościnnie)
8.0
Bez skazy
Nip/Tuck
2003 Sanitariusz (gościnnie)
7.5 2002 Sierżant Myers (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Marty Kessler (gościnnie)
8.4 1999 Sanitariusz (gościnnie)
7.3
Czarodziejki
Charmed
1998 Sanitariusz (gościnnie)
7.7 1998 Sanitariusz (gościnnie)
10.0 1996 Sanitariusz (gościnnie)
7.1
Siódme niebo
7th Heaven
1996 Sanitariusz (gościnnie)
10.0 1996 Sanitariusz (gościnnie)
7.6
Niebieski Pacyfik
Pacific Blue
1996 Sanitariusz (gościnnie)
7.0 1995 Sanitariusz (gościnnie)
6.4
Dotyk anioła
Touched by an Angel
1994 Sanitariusz (gościnnie)
7.8 1993 Sanitariusz (gościnnie)
7.6 1993 Sanitariusz (gościnnie)
6.0
Pan Złota Rączka
Home Improvement
1991 Sanitariusz (gościnnie)
6.8
Następne 48 godzin
Another 48 Hrs.
1990 Sanitariusz (gościnnie)
7.3 1990 Sanitariusz (gościnnie)
0.0

0 Sanitariusz (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Steve Monroe filmy Steve Monroe najlepsze filmy Steve Monroe zdjęcia Steve Monroe galeria Steve Monroe biografia Steve Monroe nominacje Steve Monroe nagrody i wyróżnienia Steve Monroe filmografia Steve Monroe aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.