Steve Jacobs
Data urodzenia: 1967-01-08
Miejsce urodzenia: New Haven, Connecticut, USA
Stan cywilny: żona Anna Maria Monticelli

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.1
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.0 2002 (gościnnie)
7.7 1999 Ja Rhumann (gościnnie)
7.7
Cena życia
All Saints
1998 Dr Harry Williams (gościnnie)
8.3
Piątka detektywów
Famous Five, The
1996 Tom (gościnnie)
4.0 1995 Mal Rivers
7.1 1994 Ian Stanley (gościnnie)
7.9
Tropiciele Gwiazd
Sky Trackers
1994 Tony Masters
0.0 1993 Gniew
10.0 1989 Mark (gościnnie)
8.0 1981 Russell Griffin (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Steve Jacobs filmy Steve Jacobs najlepsze filmy Steve Jacobs zdjęcia Steve Jacobs galeria Steve Jacobs biografia Steve Jacobs nominacje Steve Jacobs nagrody i wyróżnienia Steve Jacobs filmografia Steve Jacobs aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.