Steve Eastin
Data urodzenia: 1948-06-22

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.5 2011 Szeryf Mazeroski (gościnnie)
8.3 2006 Bill Bennett (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Szeryf Mazeroski (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Szeryf Mazeroski (gościnnie)
7.8
Obrońca
Guardian, The
2001 Szeryf Mazeroski (gościnnie)
7.9
Kochane kłopoty
Gilmore Girls
2000 Szeryf Mazeroski (gościnnie)
7.4
Bez pardonu
District, The
2000 Szeryf Mazeroski (gościnnie)
7.0 1999 Szeryf Mazeroski (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Szeryf Mazeroski (gościnnie)
8.1
Zapytaj Harriet
Ask Harriet
1998 Szeryf Mazeroski (gościnnie)
7.2 1997 Szeryf Mazeroski (gościnnie)
10.0 1997 Szeryf Mazeroski (gościnnie)
7.8
Portret zabójcy
Profiler
1996 Szeryf Mazeroski (gościnnie)
8.6
Morderstwo
Murder One
1995 Szeryf Mazeroski (gościnnie)
7.0 1995 Szeryf Mazeroski (gościnnie)
6.3 1993 Szeryf Mazeroski (gościnnie)
7.5 1993 Szeryf Mazeroski (gościnnie)
7.0
Diagnoza morderstwo
Diagnosis Murder
1993 Szeryf Mazeroski (gościnnie)
7.6 1993 Szeryf Mazeroski (gościnnie)
6.9
Nowe przygody Supermana
Lois & Clark: The New Adventures of Superman
1993 Szeryf Mazeroski (gościnnie)
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Szeryf Mazeroski (gościnnie)
7.2 1992 Szeryf Mazeroski (gościnnie)
10.0 1991 Szeryf Mazeroski (gościnnie)
6.8 1991 Szeryf Mazeroski (gościnnie)
7.4 1990 Szeryf Mazeroski (gościnnie)
7.3
Skrzydła
Wings
1990 Szeryf Mazeroski (gościnnie)
6.8
Pole marzeń
Field of Dreams
1989 Szeryf Mazeroski (gościnnie)
7.7 1989 Szeryf Mazeroski (gościnnie)
7.2
Doogie Howser, lekarz medycyny
Doogie Howser, M.D
1989 Szeryf Mazeroski (gościnnie)
7.2 1988 Szeryf Mazeroski (gościnnie)
5.5 1987 Szeryf Mazeroski (gościnnie)
5.5 1986 Szeryf Mazeroski (gościnnie)
6.3 1986 Szeryf Mazeroski (gościnnie)
5.7 1986 Szeryf Mazeroski (gościnnie)
6.5
Mam cię!
Gotcha!
1985 Szeryf Mazeroski (gościnnie)
7.5 1985 Szeryf Mazeroski (gościnnie)
7.5 1985 Szeryf Mazeroski (gościnnie)
0.0 1984 Szeryf Mazeroski (gościnnie)
7.0 1984 Szeryf Mazeroski (gościnnie)
7.7
Drużyna "A"
A-Team, The
1983 Szeryf Mazeroski (gościnnie)
8.3 1983 Szeryf Mazeroski (gościnnie)
7.1 1982 Szeryf Mazeroski (gościnnie)
6.2 1982 Szeryf Mazeroski (gościnnie)
7.0
Cagney i Lacey
Cagney & Lacey
1982 Szeryf Mazeroski (gościnnie)
6.2 1981 Szeryf Mazeroski (gościnnie)
6.1 1975 Szeryf Mazeroski (gościnnie)
7.3
Domek na prerii
Little House on the Prairie
1974 Szeryf Mazeroski (gościnnie)
2.3 1972 Szeryf Mazeroski (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Steve Eastin filmy Steve Eastin najlepsze filmy Steve Eastin zdjęcia Steve Eastin galeria Steve Eastin biografia Steve Eastin nominacje Steve Eastin nagrody i wyróżnienia Steve Eastin filmografia Steve Eastin aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.