Steve Cirbus
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.0 2010 Tajniak (gościnnie)
6.5 2010 Tajniak (gościnnie)
0.0 2010 Tajniak (gościnnie)
0.0 2009 Tajniak (gościnnie)
6.5 2009 Tajniak (gościnnie)
7.7 2009 Tajniak (gościnnie)
8.0
Żona idealna
The Good Wife
2009 Tajniak (gościnnie)
7.6
Punkt krytyczny
Kill Point, The
2007 Tajniak (gościnnie)
7.4
Prawo i porządek: Zbrodniczy zamiar
Law & Order: Criminal Intent
2001 Tajniak (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Steve Cirbus filmy Steve Cirbus najlepsze filmy Steve Cirbus zdjęcia Steve Cirbus galeria Steve Cirbus biografia Steve Cirbus nominacje Steve Cirbus nagrody i wyróżnienia Steve Cirbus filmografia Steve Cirbus aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.