Steve Carell
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Ocena Tytuł
8.1
Biuro (2005)
The Office

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Dodge
6.6
Dwoje do poprawki
Hope Springs
2012 Dodge
6.4
Przyjaciel do końca świata
Seeking a Friend for the End of the World
2012 Dodge
6.7
Dwoje do poprawki
Hope Springs
2012 Dr Feld
7.5
Kocha, lubi, szanuje
Crazy, Stupid, Love.
2011 Dodge
6.1
Kolacja dla palantów
Dinner for Schmucks
2010 Dodge
8.1
Biuro
The Office
2005 Dodge
10.0 2004 Dodge
8.0 2002 Dodge
10.0 1997 Dodge
6.8
Ja się zastrzelę
Just Shoot Me!
1997 Dodge
8.3 1992 Dodge

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Steve Carell filmy Steve Carell najlepsze filmy Steve Carell zdjęcia Steve Carell galeria Steve Carell biografia Steve Carell nominacje Steve Carell nagrody i wyróżnienia Steve Carell filmografia Steve Carell aktor Steve Carell reżyser Steve Carell scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.