Steve Bridges
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.0 2008 (on sam)
7.3 2003 George W. Bush (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Prezydent Bush (gościnnie)
7.0 1995 Prezydent (gościnnie)
7.0 1991 Torrance (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Steve Bridges filmy Steve Bridges najlepsze filmy Steve Bridges zdjęcia Steve Bridges galeria Steve Bridges biografia Steve Bridges nominacje Steve Bridges nagrody i wyróżnienia Steve Bridges filmografia Steve Bridges aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.