Steve Bean
Data urodzenia: żona Lynn

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
4.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.5 2002 Pan Tyre (gościnnie)
6.5
Atomowy amant
Blast From The Past
1999 Pan Tyre (gościnnie)
7.3
Czarodziejki
Charmed
1998 Pan Tyre (gościnnie)
9.1
Inny w klasie
Smart Guy
1997 Pan Tyre (gościnnie)
6.6
Dharma i Greg
Dharma & Greg
1997 Pan Tyre (gościnnie)
7.6
Trzecia planeta od słońca
3rd Rock from the Sun
1996 Pan Tyre (gościnnie)
7.2 1989 Pan Tyre (gościnnie)
7.6
Zagubiony w czasie
Quantum Leap
1989 Pan Tyre (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Fred / Steve (gościnnie)
6.7
Zdrówko
Cheers
1982 Pan Tyre (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Steve Bean filmy Steve Bean najlepsze filmy Steve Bean zdjęcia Steve Bean galeria Steve Bean biografia Steve Bean nominacje Steve Bean nagrody i wyróżnienia Steve Bean filmografia Steve Bean aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.