Steve Austin
Data urodzenia: 1964-12-18
Miejsce urodzenia: Austin, Teksas, USA
Stan cywilny: trzykrotnie żonaty: 1. Kathryn Burrhus (24.11.1990 - 07.08.1992, anulowano); 2. Jeannie Clark (18.12.1992 - 10.05.1999, rozwód), 2 dzieci; 3. Debra McMichael (13.09.2000 - 05.02.2003, rozwód)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.7
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Hugo Panzer (gościnnie)
7.6
Niezniszczalni 2
Expendables II, The
2012 Hugo Panzer (gościnnie)
5.5 2011 Ryan Varrett
5.1 2011 Hugo Panzer (gościnnie)
6.7
Niezniszczalni
Expendables, The
2010 Hugo Panzer (gościnnie)
4.6 2010 Hugo Panzer (gościnnie)
10.0 2010 Hugo Panzer (gościnnie)
5.1 2010 Hugo Panzer (gościnnie)
5.7 2009 Hugo Panzer (gościnnie)
7.4
Czysta krew
True Blood
2008 Hugo Panzer (gościnnie)
7.8 2007 Hugo Panzer (gościnnie)
7.3
Herosi
Heroes
2006 Hugo Panzer (gościnnie)
7.6 2004 Hugo Panzer (gościnnie)
10.0 2004 Hugo Panzer (gościnnie)
8.5 2001 Hugo Panzer (gościnnie)
8.4 1999 Hugo Panzer (gościnnie)
4.7 1998 Hugo Panzer (gościnnie)
7.6
Zapasy na śmierć i życie
Celebrity Deathmatch
1998 Hugo Panzer (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Steve Austin filmy Steve Austin najlepsze filmy Steve Austin zdjęcia Steve Austin galeria Steve Austin biografia Steve Austin nominacje Steve Austin nagrody i wyróżnienia Steve Austin filmografia Steve Austin aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.