Sterling Macer Jr.
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.0 2006 Frank Damon (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Frank Damon (gościnnie)
7.3 2002 Carl Tepper - Przysięgły #11 (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Frank Damon (gościnnie)
6.1
Klient
Client, The
1995 Frank Damon (gościnnie)
7.8
Smok: historia Bruce'a Lee
Dragon: The Bruce Lee Story
1993 Frank Damon (gościnnie)
7.7 1993 Frank Damon (gościnnie)
7.6 1993 Frank Damon (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Sterling Macer Jr. filmy Sterling Macer Jr. najlepsze filmy Sterling Macer Jr. zdjęcia Sterling Macer Jr. galeria Sterling Macer Jr. biografia Sterling Macer Jr. nominacje Sterling Macer Jr. nagrody i wyróżnienia Sterling Macer Jr. filmografia Sterling Macer Jr. aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.