Stephen Taylor
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Richard (gościnnie)
7.4
Woda dla słoni
Water for Elephants
2011 Richard (gościnnie)
7.0
Niepowstrzymany
Unstoppable
2010 Richard (gościnnie)
3.0 2010 Richard (gościnnie)
7.2 2009 Richard (gościnnie)
7.4
Czysta krew
True Blood
2008 Jimmy, więzień (gościnnie)
7.3
Herosi
Heroes
2006 Richard (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Tad Benedict (gościnnie)
7.3 2002 Mike Channing (gościnnie)
7.6
Jordan
Crossing Jordan
2001 Richard (gościnnie)
7.8
Wesołych świąt, pułkowniku Lawrence
Merry Christmas, Mr. Lawrence
1983 Richard (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Stephen Taylor filmy Stephen Taylor najlepsze filmy Stephen Taylor zdjęcia Stephen Taylor galeria Stephen Taylor biografia Stephen Taylor nominacje Stephen Taylor nagrody i wyróżnienia Stephen Taylor filmografia Stephen Taylor aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.