Stephen Spender
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.4 2005 Pilot (gościnnie)
8.3
Przemyt
Traffic
2004 Pilot (gościnnie)
8.0 2004 Pilot (gościnnie)
8.0
Gwiezdne Wrota: Atlantyda
Stargate: Atlantis
2004 Pilot (gościnnie)
3.5 2003 Pilot (gościnnie)
2.5 2000 Pilot (gościnnie)
7.0 1998 Pilot (gościnnie)
7.5
Pierwsza fala
First Wave
1998 Pilot (gościnnie)
8.1
Po tamtej stronie
Outer Limits, The
1995 Pilot (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Stephen Spender filmy Stephen Spender najlepsze filmy Stephen Spender zdjęcia Stephen Spender galeria Stephen Spender biografia Stephen Spender nominacje Stephen Spender nagrody i wyróżnienia Stephen Spender filmografia Stephen Spender aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.