Stephen Shanahan
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
4.3 2010 Dziki lokator
7.7 1999 Tenek (gościnnie)
7.7
Cena życia
All Saints
1998 Sierżant Bateman (gościnnie)
6.6
Szczury wodne
Water Rats
1996 Barry "Bazooka" Tyler (gościnnie)
7.0
Kolonia karna
No Escape
1994 Krzyczący współwięzień

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Stephen Shanahan filmy Stephen Shanahan najlepsze filmy Stephen Shanahan zdjęcia Stephen Shanahan galeria Stephen Shanahan biografia Stephen Shanahan nominacje Stephen Shanahan nagrody i wyróżnienia Stephen Shanahan filmografia Stephen Shanahan aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.