Stephen Schnetzer
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.7 2010 Profesor Stewart Kinberg (gościnnie)
8.0
Żona idealna
The Good Wife
2009 Marty Lustberg (gościnnie)
7.8 2008 Profesor Stewart Kinberg (gościnnie)
8.5
Prawo ulicy
The Wire
2002 Robert Ruby (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Profesor Stewart Kinberg (gościnnie)
7.0 1997 Profesor Stewart Kinberg (gościnnie)
6.2
Zagadki Cosby'ego
Cosby Mysteries, The
1994 Profesor Stewart Kinberg (gościnnie)
7.2 1978 Profesor Stewart Kinberg (gościnnie)
6.4 1968 Profesor Stewart Kinberg (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Stephen Schnetzer filmy Stephen Schnetzer najlepsze filmy Stephen Schnetzer zdjęcia Stephen Schnetzer galeria Stephen Schnetzer biografia Stephen Schnetzer nominacje Stephen Schnetzer nagrody i wyróżnienia Stephen Schnetzer filmografia Stephen Schnetzer aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.