Stephen Root
Data urodzenia: 1951-11-17
Miejsce urodzenia: Sarasota, Floryda, USA
Stan cywilny: żona Romy Rosemont (od 14.12.2008)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.1
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.1 2011 Eddie Gauthier (gościnnie)
5.7 2011 Eddie Gauthier (gościnnie)
6.3 2011 Eddie Gauthier (gościnnie)
7.5
Bez reguł
Unthinkable
2010 Eddie Gauthier (gościnnie)
6.5
Wyobraź sobie
Imagine That
2009 Eddie Gauthier (gościnnie)
6.9
Solista
Soloist, The
2009 Eddie Gauthier (gościnnie)
6.3
Człowiek, który gapił się na kozy
Men Who Stare at Goats, The
2009 Eddie Gauthier (gościnnie)
8.0
Żona idealna
The Good Wife
2009 Sędzia Murphy Wicks (gościnnie)
7.4
Czysta krew
True Blood
2008 Eddie Gauthier (gościnnie)
5.0
Batman: Odważni i bezwzględni
Batman: The Brave and the Bold
2008 Eddie Gauthier (gościnnie)
7.8 2008 Raymond (gościnnie)
7.7 2007 Ricardo Collini (gościnnie)
8.0
Gdzie pachną stokrotki
Pushing Daisies
2007 Eddie Gauthier (gościnnie)
7.7
Koty obiboki
Slacker Cats
2007 Eddie Gauthier (gościnnie)
7.6
Amerykański tata
American Dad!
2005 Eddie Gauthier (gościnnie)
7.8
Kosmoloty
Tripping the Rift
2004 Eddie Gauthier (gościnnie)
7.1
Gdzie jest Nemo?
Finding Nemo
2003 Żółtek (głos)
7.7 2001 Eddie Gauthier (gościnnie)
7.5
Jim wie lepiej
According to Jim
2001 Eddie Gauthier (gościnnie)
7.5
Bracie, gdzie jesteś?
O Brother, Where Art Thou?
2000 Eddie Gauthier (gościnnie)
10.0
DAG
2000 Eddie Gauthier (gościnnie)
7.6
Zwariowany świat Malcolma
Malcolm in the Middle
2000 Eddie Gauthier (gościnnie)
8.0
Ed
2000 Eddie Gauthier (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Michael Kirkwood (2003) (gościnnie)
7.4
Człowiek przyszłości
Bicentennial Man
1999 Eddie Gauthier (gościnnie)
7.2
Norman w tarapatach
Norm Show, The
1999 Eddie Gauthier (gościnnie)
6.8
Zalotnik w akcji
Ladies Man
1999 Eddie Gauthier (gościnnie)
7.6
Prezydencki poker
West Wing, The
1999 Eddie Gauthier (gościnnie)
7.0
Bobby kontra wapniaki
King of the Hill
1997 Eddie Gauthier (gościnnie)
6.8
Ja się zastrzelę
Just Shoot Me!
1997 Eddie Gauthier (gościnnie)
7.8
Portret zabójcy
Profiler
1996 Eddie Gauthier (gościnnie)
7.9 1995 Eddie Gauthier (gościnnie)
8.1 1995 Eddie Gauthier (gościnnie)
6.9
Szpital Dobrej Nadziei
Chicago Hope
1994 Eddie Gauthier (gościnnie)
7.7 1993 Eddie Gauthier (gościnnie)
7.0
Diagnoza morderstwo
Diagnosis Murder
1993 Eddie Gauthier (gościnnie)
7.6 1993 Eddie Gauthier (gościnnie)
6.8 1993 Eddie Gauthier (gościnnie)
7.0 1992 Eddie Gauthier (gościnnie)
6.1
Detektyw w szpilkach
V.I. Warshawski
1991 Eddie Gauthier (gościnnie)
7.5 1991 Eddie Gauthier (gościnnie)
7.3 1991 Eddie Gauthier (gościnnie)
6.0
Pan Złota Rączka
Home Improvement
1991 Eddie Gauthier (gościnnie)
7.6 1990 Eddie Gauthier (gościnnie)
7.2
Stanley i Iris
Stanley & Iris
1990 Eddie Gauthier (gościnnie)
7.4 1990 Eddie Gauthier (gościnnie)
7.9
Młodzi jeźdźcy
Young Riders, The
1989 Eddie Gauthier (gościnnie)
7.6
Zagubiony w czasie
Quantum Leap
1989 Eddie Gauthier (gościnnie)
4.3
Gorączka Nocy
In The Heat Of The Night
1988 Eddie Gauthier (gościnnie)
7.9
Star Trek: Następne pokolenie
Star Trek: The Next Generation
1987 Eddie Gauthier (gościnnie)
7.3
Gliniarz i prokurator
Jake and the Fatman
1987 Eddie Gauthier (gościnnie)
4.8 1986 Eddie Gauthier (gościnnie)
5.7 1986 Eddie Gauthier (gościnnie)
9.0 1984 Eddie Gauthier (gościnnie)
0.0

0 Eddie Gauthier (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Stephen Root filmy Stephen Root najlepsze filmy Stephen Root zdjęcia Stephen Root galeria Stephen Root biografia Stephen Root nominacje Stephen Root nagrody i wyróżnienia Stephen Root filmografia Stephen Root aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.