Stephen McHattie
Data urodzenia: 1947-02-03
Miejsce urodzenia: Antigonish, Kanada
Stan cywilny: dwukrotnie żonaty: 1. Meg Foster (rozwód); 2. Lisa Houle, dziecko

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.4
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Rudy mężczyzna (gościnnie)
0.0 2011 Rudy mężczyzna (gościnnie)
6.6 2011 Rudy mężczyzna (gościnnie)
0.0 2011 Rudy mężczyzna (gościnnie)
6.7
XIII
XIII: The Series
2011 Rudy mężczyzna (gościnnie)
4.0 2010 Rudy mężczyzna (gościnnie)
6.9 2010 Rudy mężczyzna (gościnnie)
7.2 2009 Rudy mężczyzna (gościnnie)
2.6 2009 Rudy mężczyzna (gościnnie)
5.5 2009 Rudy mężczyzna (gościnnie)
2.2 2009 Rudy mężczyzna (gościnnie)
5.6
Krew z krwi
Summer's Blood
2009 Rudy mężczyzna (gościnnie)
7.3 2008 Rudy mężczyzna (gościnnie)
8.1
Detektyw Murdoch
Murdoch Mysteries
2008 Rudy mężczyzna (gościnnie)
7.0
Szczyt
Summit, The
2008 Rudy mężczyzna (gościnnie)
6.7
Diamenty
Diamonds
2008 Rudy mężczyzna (gościnnie)
5.3
Koń trojański
Trojan Horse, The
2008 Rudy mężczyzna (gościnnie)
7.6
Żniwiarz
Reaper
2007 Rudy mężczyzna (gościnnie)
5.0
Fala śmierci
Killer Wave
2007 Rudy mężczyzna (gościnnie)
7.5 2002 Oficer Adam Kirk (gościnnie)
7.5 2001 Rudy mężczyzna (gościnnie)
7.3 2001 Rudy mężczyzna (gościnnie)
8.6
Emilka ze Srebrnego Nowiu
Emily of New Moon
1998 Rudy mężczyzna (gościnnie)
7.0 1998 Rudy mężczyzna (gościnnie)
7.4
Nikita
Femme Nikita, La
1997 Rudy mężczyzna (gościnnie)
7.8
Mroczne dziedzictwo
Poltergeist: The Legacy
1996 Rudy mężczyzna (gościnnie)
8.1
Po tamtej stronie
Outer Limits, The
1995 Rudy mężczyzna (gościnnie)
7.0 1995 Rudy mężczyzna (gościnnie)
7.2
Gliniarz z Beverly Hills III
Beverly Hills Cop III
1994 Rudy mężczyzna (gościnnie)
7.1 1994 Rudy mężczyzna (gościnnie)
6.8
Geronimo: Amerykańska legenda
Geronimo: An American Legend
1993 Rudy mężczyzna (gościnnie)
7.6
Star Trek: Stacja kosmiczna
Star Trek: Deep Space Nine
1993 Rudy mężczyzna (gościnnie)
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Rudy mężczyzna (gościnnie)
7.0
Nieśmiertelny
Highlander
1992 Rudy mężczyzna (gościnnie)
5.5 1991 Rudy mężczyzna (gościnnie)
7.4 1990 Rudy mężczyzna (gościnnie)
7.6
Zagubiony w czasie
Quantum Leap
1989 Rudy mężczyzna (gościnnie)
5.0 1988 Rudy mężczyzna (gościnnie)
4.0 1986 Rudy mężczyzna (gościnnie)
5.7 1986 Rudy mężczyzna (gościnnie)
6.4 1985 Rudy mężczyzna (gościnnie)
7.7
Strefa mroku
Twilight Zone, The
1985 Rudy mężczyzna (gościnnie)
7.7
Opowieści z ciemnej strony
Tales from the Darkside
1984 Rudy mężczyzna (gościnnie)
6.9
Autostopowicz
Hitchhiker, The
1983 Rudy mężczyzna (gościnnie)
7.1
Posterunek przy Hill Street
Hill Street Blues
1981 Rudy mężczyzna (gościnnie)
10.0 1979 Rudy mężczyzna (gościnnie)
8.0 1978 Rudy mężczyzna (gościnnie)
6.8 1977 Rudy mężczyzna (gościnnie)
8.0 1975 Rudy mężczyzna (gościnnie)
7.2
Starsky i Hutch
Starsky & Hutch
1975 Rudy mężczyzna (gościnnie)
7.3 1973 Rudy mężczyzna (gościnnie)
6.9 1968 Rudy mężczyzna (gościnnie)
0.0

0 Rudy mężczyzna (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Stephen McHattie filmy Stephen McHattie najlepsze filmy Stephen McHattie zdjęcia Stephen McHattie galeria Stephen McHattie biografia Stephen McHattie nominacje Stephen McHattie nagrody i wyróżnienia Stephen McHattie filmografia Stephen McHattie aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.