Stephen E. Miller
Data urodzenia: żona Suzie

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.9
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.3 2011 Strażnik mówiący "Oki Doki" (gościnnie)
7.2 2009 Strażnik mówiący "Oki Doki" (gościnnie)
7.6
Burmistrz Da Vinci
Da Vinci's City Hall
2005 Strażnik mówiący "Oki Doki" (gościnnie)
8.2
Nie z tego świata
Supernatural
2005 Strażnik mówiący "Oki Doki" (gościnnie)
8.0
Gwiezdne Wrota: Atlantyda
Stargate: Atlantis
2004 Strażnik mówiący "Oki Doki" (gościnnie)
7.8 2002 Strażnik mówiący "Oki Doki" (gościnnie)
7.8
Martwa strefa
Dead Zone, The
2002 Strażnik mówiący "Oki Doki" (gościnnie)
8.0 2002 Strażnik mówiący "Oki Doki" (gościnnie)
8.0 2000 Strażnik mówiący "Oki Doki" (gościnnie)
6.0 1998 Strażnik mówiący "Oki Doki" (gościnnie)
6.3
Na tropie zbrodni
Da Vinci's Inquest
1998 Strażnik mówiący "Oki Doki" (gościnnie)
7.0 1998 Strażnik mówiący "Oki Doki" (gościnnie)
7.5
Pierwsza fala
First Wave
1998 Strażnik mówiący "Oki Doki" (gościnnie)
6.0
Uwolnić orkę 3
Free Willy 3: The Rescue
1997 Strażnik mówiący "Oki Doki" (gościnnie)
6.3
Kochanie, zmniejszyłem dzieciaki
Honey, I Shrunk the Kids: The TV Show
1997 Strażnik mówiący "Oki Doki" (gościnnie)
10.0
Two
1996 Strażnik mówiący "Oki Doki" (gościnnie)
7.8
Mroczne dziedzictwo
Poltergeist: The Legacy
1996 Strażnik mówiący "Oki Doki" (gościnnie)
8.2
Dziwny traf
Strange Luck
1995 Strażnik mówiący "Oki Doki" (gościnnie)
9.0 1995 Strażnik mówiący "Oki Doki" (gościnnie)
8.1
Po tamtej stronie
Outer Limits, The
1995 Strażnik mówiący "Oki Doki" (gościnnie)
10.0 1994 Strażnik mówiący "Oki Doki" (gościnnie)
8.0
Chłopięcy świat
This Boy's Life
1993 Strażnik mówiący "Oki Doki" (gościnnie)
8.2 1993 Strażnik mówiący "Oki Doki" (gościnnie)
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Koroner John Truitt / Wayne Morgan / Dowódca taktyczny (gościnnie)
7.9 1992 Strażnik mówiący "Oki Doki" (gościnnie)
7.0
Nieśmiertelny
Highlander
1992 Strażnik mówiący "Oki Doki" (gościnnie)
0.0 1990 Strażnik mówiący "Oki Doki" (gościnnie)
7.5 1990 Strażnik mówiący "Oki Doki" (gościnnie)
6.4
Kuzyni
Cousins
1989 Strażnik mówiący "Oki Doki" (gościnnie)
8.6 1989 Strażnik mówiący "Oki Doki" (gościnnie)
7.6
Oskarżeni
Accused, The
1988 Strażnik mówiący "Oki Doki" (gościnnie)
7.3 1987 Strażnik mówiący "Oki Doki" (gościnnie)
7.0 1987 Strażnik mówiący "Oki Doki" (gościnnie)
7.8 1987 Strażnik mówiący "Oki Doki" (gościnnie)
7.5 1985 Strażnik mówiący "Oki Doki" (gościnnie)
6.9 1984 Strażnik mówiący "Oki Doki" (gościnnie)
7.3
Rambo: Pierwsza krew
First Blood
1982 Strażnik mówiący "Oki Doki" (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Stephen E. Miller filmy Stephen E. Miller najlepsze filmy Stephen E. Miller zdjęcia Stephen E. Miller galeria Stephen E. Miller biografia Stephen E. Miller nominacje Stephen E. Miller nagrody i wyróżnienia Stephen E. Miller filmografia Stephen E. Miller aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.