Stephen Dorff
Data urodzenia: 1973-07-29
Miejsce urodzenia: Atlanta, Georgia, USA

Biografia:
Jest jednym z najbardziej obiecujących, młodych aktorów w Hollywood. Po raz pierwszy przyciągnąl uwagę widzów i krytyki występując w filmie "Backbeat", gdzie zagrał postać Stuarta Sutcliffe, który był bliskim przyjacielem Johna Lennona. W 1999 roku Stephen Dorff pojawił sie u boku Jacka Nicholsona w filmie "Krew i Wino" oraz w filmie "City of Industry" u boku Harveya Keitela.
8.3
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Boz (gościnnie)
0.0 2012 Boz (gościnnie)
4.6 2011 Boz (gościnnie)
0.0 2011 Boz (gościnnie)
0.0 2011 Boz (gościnnie)
7.3 2008 Boz (gościnnie)
5.3
Oczytana
Stacked
2005 Boz (gościnnie)
6.7
Gang braci
Deuces Wild
2002 Boz (gościnnie)
7.0 2000 Boz (gościnnie)
7.4 1998 Boz (gościnnie)
6.0
Krew i wino
Blood and Wine
1996 Boz (gościnnie)
4.1 1993 Boz (gościnnie)
7.6
Sądna noc
Judgment Night
1993 Boz (gościnnie)
7.3 1991 Boz (gościnnie)
10.0 1990 Boz (gościnnie)
6.8 1988 Boz (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Boz (gościnnie)
6.4
Jeniec wojenny
In Love and War
1987 Boz (gościnnie)
7.8
Biografie
Biography
1987 Boz (gościnnie)
7.0 1978 Boz (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Stephen Dorff filmy Stephen Dorff najlepsze filmy Stephen Dorff zdjęcia Stephen Dorff galeria Stephen Dorff biografia Stephen Dorff nominacje Stephen Dorff nagrody i wyróżnienia Stephen Dorff filmografia Stephen Dorff aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.