Stephen DeCordova
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2009 Drugi szef chirurgii (gościnnie)
0.0 2007 Drugi szef chirurgii (gościnnie)
8.0
Gdzie pachną stokrotki
Pushing Daisies
2007 Drugi szef chirurgii (gościnnie)
8.2
Dr House
House M.D.
2004 Drugi szef chirurgii (gościnnie)
7.9
Życie na fali
O.C., The
2003 Drugi szef chirurgii (gościnnie)
4.8
Przyjaciółki
Girlfriends
2000 Drugi szef chirurgii (gościnnie)
6.8 1993 Drugi szef chirurgii (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Stephen DeCordova filmy Stephen DeCordova najlepsze filmy Stephen DeCordova zdjęcia Stephen DeCordova galeria Stephen DeCordova biografia Stephen DeCordova nominacje Stephen DeCordova nagrody i wyróżnienia Stephen DeCordova filmografia Stephen DeCordova aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.