Stephen Bridgewater
Data urodzenia: 1953-08-24
Miejsce urodzenia: Hutchinson, Kansas, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
4.2
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Ocena Tytuł

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Dr Henry Jacocks (gościnnie)
4.8 2009 Dr Henry Jacocks (gościnnie)
6.6 1997 Dr Henry Jacocks (gościnnie)
7.6
12 małp
Twelve Monkeys
1995 Dr Henry Jacocks (gościnnie)
6.9
Na celowniku
Pointman
1995 Dr Henry Jacocks (gościnnie)
8.7 1994 Dr Henry Jacocks (gościnnie)
6.8
Uciec, ale dokąd?
Nowhere to Run
1993 Dr Henry Jacocks (gościnnie)
7.0
Zaginiona bez śladu
Vanishing, The
1993 Dr Henry Jacocks (gościnnie)
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Dr Henry Jacocks (gościnnie)
7.9
Fisher King
Fisher King, The
1991 Dr Henry Jacocks (gościnnie)
7.3
Skrzydła
Wings
1990 Dr Henry Jacocks (gościnnie)
7.9
Mississippi w ogniu
Mississippi Burning
1988 Dr Henry Jacocks (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Stephen Bridgewater filmy Stephen Bridgewater najlepsze filmy Stephen Bridgewater zdjęcia Stephen Bridgewater galeria Stephen Bridgewater biografia Stephen Bridgewater nominacje Stephen Bridgewater nagrody i wyróżnienia Stephen Bridgewater filmografia Stephen Bridgewater aktor Stephen Bridgewater reżyser
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.