Stephanie Philipp
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 1992
6.5 1992 Sonja Wunderlich (gościnnie)
0.0 1989 Lisa
5.0 1981 (gościnnie)
7.0 1978 (gościnnie)
7.8 1977 Kim (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Stephanie Philipp filmy Stephanie Philipp najlepsze filmy Stephanie Philipp zdjęcia Stephanie Philipp galeria Stephanie Philipp biografia Stephanie Philipp nominacje Stephanie Philipp nagrody i wyróżnienia Stephanie Philipp filmografia Stephanie Philipp aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.