Stephanie Nadolny
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.0 2003 Eve (głos)
7.8 2002 Dodatkowe głosy (głos)
8.1 2001 Ari, Dodatkowe Głosy (głos)
7.7 1999 Dodatkowe Głosy (głos)
7.7
Dragon Ball GT
Doragon bôru GT
1996 Young Goku (ang. głos)
8.3
Detektyw Conan
Meitantei Conan
1996 Dodatkowe głosy (ang.) (głos)
7.7
Dragon Ball: Sposób by stać się silniejszym
Dragonball: Saikyô e no michi
1996 Son Goku (ang. głos)
7.7
Dragon Ball Z: Atak Smoka
Dragon Ball Z 13: Ryûken bakuhatsu!! Gokû ga yaraneba dare ga yaru
1995 Nauczyciel (ang. głos)
7.6
Dragon Ball Z: Fuzja
Doragon bôru Z 12: Fukkatsu no fyushon!! Gokû to Bejîta
1995 Wschodni Kai / Portly / Sekretarka (ang. głos)
7.7
Dragon Ball Z: Brolly - Drugie Starcie
Dragon Ball Z 10: Kiken na futari! Sûpâ senshi wa nemurenai
1994 Mały Goku (głos) (ang. głos)
7.7
Dragon Ball Z: Najeźdzcy z kosmosu
Dragon Ball Z 9: Ginga girigiri!! Butchigiri no sugoi yatsu
1993 Gohan (ang. głos)
7.7
Dragon Ball Z: Legendarny Super Saiyan
Dragon Ball Z 8: Moetsukiro!! Nessen retsusen-chô gekisen
1993 Gohan (ang. głos)
7.7
Dragon Ball Z: Super Android 13
Dragon Ball Z 7: Kyokugen battle!! San dai super saiyajin
1992 Gohan (głos) (ang. głos)
7.7
Dragon Ball Z: Powrót Coolera
Dragon Ball Z 6: Gekitotsu!! Hyakuoku power no senshitachi
1992 Gohan (głos) (ang. głos)
7.6
Dragon Ball Z: Lord Slug
Doragon bôru Z 4: Super saiyajin da son Gokû
1991 Gohan (głos) (ang. głos)
7.7
Dragon Ball Z: Zemsta Coolera
Dragonball Z 5: Tobikkiri no saikyô tai saikyô
1991 Gohan (głos) (ang. głos)
8.2
Dragon Ball
Doragon bôru
1986 Goku (ang.) (głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Stephanie Nadolny filmy Stephanie Nadolny najlepsze filmy Stephanie Nadolny zdjęcia Stephanie Nadolny galeria Stephanie Nadolny biografia Stephanie Nadolny nominacje Stephanie Nadolny nagrody i wyróżnienia Stephanie Nadolny filmografia Stephanie Nadolny aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.