Stephan Schwartz
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2002 Dr Schulte-Kelling(gościnnie)
0.0 2001 Josef Böck (gościnnie)
0.0 1996 (gościnnie)
0.0 1995 Ksiądz Ulf Kleist (gościnnie)
0.0 1995 Mühling
10.0 1994 Joachim Mückl (gościnnie)
2.0 1994 Reinhard Peters (gościnnie)
6.0 1993 George
0.0 1992 Dr Daniel Holbein
0.0 1983
5.0 1981 Ferdi Straub (gościnnie)
0.0 1979 Walter Kempowski
0.0 1978 Sprinter
7.0 1978 Bernhard Reichert (gościnnie)
0.0 1975 Ulli Joost
6.2 1974 Schlobach (gościnnie)
0.0 1970 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Stephan Schwartz filmy Stephan Schwartz najlepsze filmy Stephan Schwartz zdjęcia Stephan Schwartz galeria Stephan Schwartz biografia Stephan Schwartz nominacje Stephan Schwartz nagrody i wyróżnienia Stephan Schwartz filmografia Stephan Schwartz aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.