Stellina Rusich
Data urodzenia: Edmonton,

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.1
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
9.0 2005 Trudy Monk (gościnnie)
7.5 2002 Trudy Monk (gościnnie)
8.0 2002 Trudy Monk (gościnnie)
7.6
Samotni Strzelcy
Lone Gunmen, The
2001 Trudy Monk (gościnnie)
8.0 2000 Trudy Monk (gościnnie)
5.5 1999 Trudy Monk (gościnnie)
7.2
Nowe przygody Rodziny Addamsów
New Addams Family, The
1998 Trudy Monk (gościnnie)
7.4
Kruk: Droga do nieba
Crow: Stairway to Heaven, The
1998 Trudy Monk (gościnnie)
7.0 1998 Trudy Monk (gościnnie)
6.7
Podwójna świadomość
Unforgettable
1996 Trudy Monk (gościnnie)
8.1
Po tamtej stronie
Outer Limits, The
1995 Trudy Monk (gościnnie)
7.9
Łobuzy Robina
Robin's Hoods
1994 Trudy Monk (gościnnie)
8.2 1993 Trudy Monk (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Stellina Rusich filmy Stellina Rusich najlepsze filmy Stellina Rusich zdjęcia Stellina Rusich galeria Stellina Rusich biografia Stellina Rusich nominacje Stellina Rusich nagrody i wyróżnienia Stellina Rusich filmografia Stellina Rusich aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.