Stelio Savante
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Gaetano Giarizzo (gościnnie)
0.0 2011 Gaetano Giarizzo (gościnnie)
0.0 2010 Gaetano Giarizzo (gościnnie)
0.0 2010 Gaetano Giarizzo (gościnnie)
6.0 2010 Gaetano Giarizzo (gościnnie)
5.6 2010 Gaetano Giarizzo (gościnnie)
7.1
Nie ma to jak statek
Suite Life on Deck, The
2008 Gaetano Giarizzo (gościnnie)
7.3
Brzydula Betty
Ugly Betty
2006 Gaetano Giarizzo (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Gaetano Giarizzo (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Gaetano Giarizzo (gościnnie)
7.4
Prawo i porządek: Zbrodniczy zamiar
Law & Order: Criminal Intent
2001 Gaetano Giarizzo (gościnnie)
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 Gaetano Giarizzo (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Gaetano Giarizzo (gościnnie)
0.0 1998 Gaetano Giarizzo (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Stelio Savante filmy Stelio Savante najlepsze filmy Stelio Savante zdjęcia Stelio Savante galeria Stelio Savante biografia Stelio Savante nominacje Stelio Savante nagrody i wyróżnienia Stelio Savante filmografia Stelio Savante aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.