Steffen Wink
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Ernst
0.0 2005 Steffen Vandenberg
10.0 2004 (gościnnie)
8.6
Miejskie opowieści
Petits mythes urbains
2003 Martin (gościnnie)
0.0 2002 Michael Kerschner(gościnnie)
0.0 2002 (gościnnie)
7.9
Nędznicy
Misérables, Les
2000 Enjolras
0.0 1996 Karl(gościnnie)
6.5 1992 Norbert Krapp (gościnnie)
7.0 1978 Eberhard Frank (gościnnie)
7.8 1977 Jan Grollmann (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Steffen Wink filmy Steffen Wink najlepsze filmy Steffen Wink zdjęcia Steffen Wink galeria Steffen Wink biografia Steffen Wink nominacje Steffen Wink nagrody i wyróżnienia Steffen Wink filmografia Steffen Wink aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.