Stefanie Schmid
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.0 2009 Silvana
0.0
Pod żaglami
Unter weißen Segeln
2004 Tamara Schneider
8.0 2003 Tatjana Mandlikova (gościnnie)
7.7 1999 Sandra Wohlers
4.0 1999 Estelle Puntschau (gościnnie)
7.0 1997 Jana Deisenroth
0.0 1995 Ira Russek (gościnnie)
5.0 1981 Nicole Schumann (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Stefanie Schmid filmy Stefanie Schmid najlepsze filmy Stefanie Schmid zdjęcia Stefanie Schmid galeria Stefanie Schmid biografia Stefanie Schmid nominacje Stefanie Schmid nagrody i wyróżnienia Stefanie Schmid filmografia Stefanie Schmid aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.