Stefan Lehnen
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.5 2006 Hendrik Metzler
0.0 2003 Gustav Gerstenkandler (gościnnie)
10.0 1998 (gościnnie)
7.0 1997 Lusich (gościnnie)
7.8 1977 Paul Protzner (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Stefan Lehnen filmy Stefan Lehnen najlepsze filmy Stefan Lehnen zdjęcia Stefan Lehnen galeria Stefan Lehnen biografia Stefan Lehnen nominacje Stefan Lehnen nagrody i wyróżnienia Stefan Lehnen filmografia Stefan Lehnen aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.