Stefan Gubser
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
10.0 2002 Erik Hilgers
8.6
Żar pustyni
Deserto di fuoco
1997 Moulay
7.0 1997 Hagen Thorwald (gościnnie)
2.0 1994 Rainer Binz (gościnnie)
0.0 1988 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Stefan Gubser filmy Stefan Gubser najlepsze filmy Stefan Gubser zdjęcia Stefan Gubser galeria Stefan Gubser biografia Stefan Gubser nominacje Stefan Gubser nagrody i wyróżnienia Stefan Gubser filmografia Stefan Gubser aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.