Stanley Kamel
Data urodzenia: 1943-01-01
Miejsce urodzenia: 2008-04-08
Stan cywilny: New Brunswick, New Jersey, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.4
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
10.0 2010 Dr Kroger
0.0 2004 Dr Kroger
7.5 2002 Dr Charles Kroger
7.9
Sześć stóp pod ziemią
Six Feet Under
2001 Śmierć (gościnnie)
7.8
Obrońca
Guardian, The
2001 Dr Kroger
8.6 2000 Dr Kroger
7.0
Ochrona absolutna
Total security
1997 Dr Kroger
6.5 1997 Dr Kroger
6.9
Baza Pensacola
Pensacola: Wings of Gold
1997 Dr Kroger
7.0 1996 Dr Kroger
7.1
Siódme niebo
7th Heaven
1996 Dr Kroger
8.6
Morderstwo
Murder One
1995 Dr Kroger
7.0
Diagnoza morderstwo
Diagnosis Murder
1993 Dr Kroger
7.6 1993 Dr Kroger
7.3
Pomoc domowa
Nanny, The
1993 Dr Kroger
6.7 1992 Dr Kroger
7.3 1990 Dr Kroger
7.7 1989 Dr Kroger
6.8 1988 Dr Kroger
7.0 1987 Dr Kroger
7.9
Star Trek: Następne pokolenie
Star Trek: The Next Generation
1987 Dr Kroger
7.3
Gliniarz i prokurator
Jake and the Fatman
1987 Dr Kroger
7.0 1986 Dr Kroger
6.3 1986 Dr Kroger
5.7 1986 Dr Kroger
9.0 1985 Dr Kroger
7.6
Złotka
Golden Girls, The
1985 Dr Kroger
7.5 1985 Dr Kroger
7.6 1984 Dr Kroger
6.9
Napisała: Morderstwo
Murder, She Wrote
1984 Dr Kroger
7.1 1984 Dr Kroger
8.3 1983 Dr Kroger
7.0
Cagney i Lacey
Cagney & Lacey
1982 Dr Kroger
7.3
Nieustraszony
Knight Rider
1982 Dr Kroger
8.2 1981 Dr Kroger
9.0 1979 Dr Kroger
10.0 1979 Dr Kroger
7.7 1977 Dr Kroger
6.8 1977 Dr Kroger
7.5 1977 Dr Kroger
7.1 1976 Dr Kroger
7.5 1975 Dr Kroger
7.0 1975 Dr Kroger
8.5 1974 Dr Kroger
7.3 1973 Dr Kroger
7.7 1968 Dr Kroger
7.2 1967 Dr Kroger

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Stanley Kamel filmy Stanley Kamel najlepsze filmy Stanley Kamel zdjęcia Stanley Kamel galeria Stanley Kamel biografia Stanley Kamel nominacje Stanley Kamel nagrody i wyróżnienia Stanley Kamel filmografia Stanley Kamel aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.