Stanisław Pąk
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.3 2010 Klient baru (gościnnie)
5.6 2010 Edwin (gościnnie)
6.3 2008 Złodziej (gościnnie) (niewymieniony w
4.5 2007 Fredek, uczestnik castingu na sobowtóra Hansa Klossa (gościnnie)
4.6 2007 Menel (gościnnie)
5.7 2006 (gościnnie)
6.9 2004 Malarz Gancarza (gościnnie)
6.7 2003 Strażnik w stacji radiowej
6.4 2000 Rekwizytor(gościnnie)
6.6 1991 Służący w Lechicach(niewymieniony w czołówce)
7.3 1989 SB-ek wyprowadzający Witka ze studia telewizyjnego
7.7 1986 Kierowca ciężarówki (gościnnie)
6.0 1985 Urzędnik w karetce więziennej
5.9 1983 Kuba
6.9 1983 Radiotelegrafista w sztabie głównym we wrześniu 1939
8.3 1983 Hydraulik szukający przecieku u Dąb-Rozwadowskiego (gościnnie)
6.5 1983 Wodzirej na zabawie szkolnej (niewymieniony w czołówce)
6.7 1982 Szwagier
6.3 1982 Syn stróża Hilarego
7.8
Dom
1980 Kandydat na studia teologiczne / Strażnik w FSO (gościnnie)
7.6 1979

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Stanisław Pąk filmy Stanisław Pąk najlepsze filmy Stanisław Pąk zdjęcia Stanisław Pąk galeria Stanisław Pąk biografia Stanisław Pąk nominacje Stanisław Pąk nagrody i wyróżnienia Stanisław Pąk filmografia Stanisław Pąk aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.