Stanisław Łapiński
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.8 1966 Pitagoras, nauczyciel matematyki
7.0 1964 Medyk u Szulca
7.3 1961 Niemiec szukający krzesełe w schronie
4.7 1961 Ksiądz
7.4 1957 Psychiatra(niewymieniony w czołówce)
6.1 1951 Profesor
7.9 1946 Muzyk

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Stanisław Łapiński filmy Stanisław Łapiński najlepsze filmy Stanisław Łapiński zdjęcia Stanisław Łapiński galeria Stanisław Łapiński biografia Stanisław Łapiński nominacje Stanisław Łapiński nagrody i wyróżnienia Stanisław Łapiński filmografia Stanisław Łapiński aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.